Quilting workshop: Art piece

Begeleiding door Ana
Zaterdagmiddag
Datum: 12 oktober
Tijd: 15:00 – 18:30
Niveau: Beginner met basis kennis van het gebruik van de machine
materialen: inclusief
Maximaal 6 deelnemers

Maak jouw eigen quilting art piece van stofresten!
_
Wat gaan we doen?
Tijdens deze eendaagse workshop ga je een quilt blok creëren met gebruik van de improvisatie quilting techniek. Deze techniek is erg geschikt voor beginners die willen leren hoe ze verschillende stoffen aan elkaar kunnen naaien zonder vast te zitten aan allerlei regels.

_
Wat ga je leren?
1. Hoe je verschillende stofresten met verschillende vormen aan elkaar kan naaien
2. Hoe je een blok kan quilten door een laag watteerstof aan de achterkant te naaien
3. Basis quilt termen, de meest geschikte tips en tools voor beginners en block quilting technieken
4. Aan het einde van de cursus ontvang je de instructies zodat je weet hoe je jouw quilt art piece nogmaals thuis kan maken of een andere versie kan creëren.

Materialen
Alle materialen zijn inbegrepen, maar mocht je zelf katoenen stofresten mee willen nemen dan kan dat ook. Inbegrepen in de cursus zijn: Stof voor het creeren van de quilt aan de bovenkant, watteerstof voor de achterkant, naaigaren, snijgereedschap en de diverse naaimachinevoetjes die veel worden gebruikt tijdens quilten.
_
Over Ana
Ana is een naai- en quilting docent gevestigd in Nederland. Ze studeerde aan the London College of Fashion waar ze zich heeft gespecialseerd in patroontekenen en professionele naaivaardigheden. Ze heeft haar eigen zelfstandige naaipatronen onderneming opgezet, genaamd CocoWawa Crafts. Ana ontwerpt naaipatronen en quiltpatronen voor de moderne maker en houdt van nog veel meer andere handwerktechnieken zoals breien, borduren en kruissteekborduren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Quilting workshop: Art piece” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *