Omdat we het nieuwe jaar ingaan met het nieuwe bedrijf, hebben we wat te vieren! We nodigen iedereen daarom graag uit om op het nieuwe jaar en de nieuwe locatie te proosten!

Repaircafé
Voor een dag verandert het Naaicafé in een Repaircafé. Dit houdt in dat iedereen langs kan komen met hun kapotte kledingstukken om nieuw leven te blazen in de stukken. Je hoeft geen ervaring te hebben. Kleding met gaten, losse steken, kapotte ritsen of verloren knopen, wat je maar kunt bedenken! Geef je kleding een tweede kans tijdens deze dag en leer zelf hoe je dit doet. Je krijgt professionele begeleiding bij het repareren en betaald voor de hoeveelheid tijd die je doorbrengt in het atelier (8 euro per uur).

Openingstijden Repaircafé: 10.00 – 18.00 uur
Borrel vanaf 17.00 – 20.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.Language


BOOK NOW