In samenwerking met Knits and Notes organiseren we deze zomer een nieuw buitenevenement, genaamd ‘Knits and Now’. Hierin wordt het thema van het nu, maar ook de natuur en circulariteit in contact gebracht met handwerk. De locatie is Der Hintergarten in Amsterdam Nieuw-West.

Verwacht een programma met live-muziek en genoeg ruimte voor mensen om individueel te handwerken (je kunt je eigen brei- haak- of ander handwerk meenemen). Ook zullen er begeleiders aanwezig zijn om je op weg te helpen en zijn er extra materialen die je kunt gebruiken, zoals (tweedehands) wol en breinaalden.

Met dit evenement willen we de aandacht leggen op het ‘nu’. Omringd door de natuur op een vernieuwende locatie in Nieuw-West bieden we mensen de mogelijkheid om zichzelf te verwijderen van de ruis uit de stad en steek voor steek wat meer stil te staan bij het huidige moment. Door middel van muziek, yoga, gezamenlijke kunstprojecten, creatieve werkplaatsen en de handeling van het handwerken zelf hopen we mensen te inspireren en met elkaar in verbinding te brengen. 

Early-bird tickets zijn nu live! Klik hier om tickets te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.Language


BOOK NOW